MENIU

Apartamente noi pentru "Prima Casă"

Foto: confortcity.ro

Dacă vă doriţi o locuinţă şi nu aveţi alţi bani în plus pe lângă creditul de 60.000 de euro pe care îl oferă Guvernul, aveţi totuşi şanse. Din cele 161 de proiecte rezidenţiale din toată ţara, puţin peste 10% se califică pentru programul "Prima Casă". Dintre acestea, unul singur este de vile, celelalte sunt apartamente.

Este vorba de 18 ansambluri rezidenţiale. De exemplu, "Militari Residence" din Bucureşti cuprinde garsoniere şi apartamente de două camere. Preţul unei garsoniere porneşte de la 37.400 de euro, cu o rată lunară de 274 de euro.

Un alt ansamblu rezidenţial care se încadrează în programul "Prima casă" se află în cartierul Drumul Taberei- Topaz Green Residence. Dezvoltatorii spun că este un cartier în care te poţi retrage pentru a scăpa de zgomotul oraşului. Preţurile pleacă aici de la 29.000 de euro plus TVA de 5%, iar rata creditului bancar este de 212 euro pe lună.

Pallady Complex Residence, situat pe Bulevardul Theodor Pallady din Bucureşti, reprezintă un total de 200 de garsoniere şi apartamente noi. Preţul de pornire este de 55.000 de euro. Potrivit constructorilor, în circa două săptămâni vor fi finalizate apartamentele model, iar clienţii vor putea alege atunci materialele pentru finisaje.

Dacă preferaţi însă o locuinţă centrală, ansamblul Confort City, aflat pe Splaiul Unirii este cel mai potrivit. Mai ales că puteţi cumpăra fie o garsonieră, fie un apartament cu două camere, cu minimum 47 de mii de euro. Aici garsonierele au o suprafaţă utilă de aproape 39 de metri pătraţi, în timp ce apartamentele vă oferă 64 de metri pătraţi. 

Mai multe articole despre:
Complex rezidenţial Prima Casă