MENIU

Apariţia ministrului Turismului în faţa Comisiei de anchetă a fost subiect de primă pagină în multe ziare din România

Foto: Realitatea Tv

\"Udrea a premeditat jignirea Parlamentului\", titrează Ziua. Jurnaliştii spun că Udrea ar fi încercat să-i intimideze pe membrii Comisiei cu plângerile penale.

Jurnaliştii de la Ziua spun că, în stilul consacrat de Traian Băsescu, ministrul Turismului şi-a regizat atent lovitura de imagine, fără să ţină cont de legi şi de instituţiile statului. După ce s-a jurat că nu va da pe la Comisia de anchetă, Elena Udrea a năvălit peste deputaţi, s-a răţoit la ei şi i-a ameninţat cu Parchetul, apoi a dat bir cu fugiţii, scriu ziariştii.

Elena Udrea a venit intempestiv la comisia parlamentară de anchetă, i-a făcut pe deputaţi "securişti", i-a acuzat că vor să o aresteze şi a plecat, scriu jurnaliştii de la Cotidianul.

Ministrul Turismului a venit la Comisia de anchetă pentru a-i sfătui pe membrii acesteia să demisioneze, scrie Gardianul. Ziariştii spun că Udrea şi-a făcut apariţia la Parlament nu pentru a lămuri suspiciunile care planează asupra sa, ci pentru a-i sfida pe membrii comisiei.

Gândul titrează: Udrea recuză "securiştii" din comisie. Deputaţii o strigă: Ceauşeasca! Ziariştii spun că un sfert de oră i-a luat Elenei Udrea să primească flori, să se certe cu Ludovic Orban, să ceară demisia din Parlament a cinci dintre membrii comisiei parlamentare care o anchetează şi să părăsească în trombă sala.

Adevărul scrie că în schimbul florilor primite de la un membru al comisiei, Udrea le-a oferit deputaţilor plângerile penale pe care tocmai le depusese împotriva lor la Parchet.