MENIU

Antreprenorii caută soluţii de criză

Foto: shutterstock.com

Nume importante din antreprenoriatul românesc, reprezentanţi ai autorităţilor, dar şi invitaţi din străinătate, se vor întâlni pe 13 mai, ora 10, la Crowne Plaza, în cadrul conferinţei "Antreprenor. Soluţii pentru un an de criză", pentru a dezbate problemele cu care se confruntă antreprenorii în această perioadă.

Organizată de cotidianul de afaceri Business Standard sub umbrela "Antreprenor" şi Fundaţia Post Privatizare, conferinţa va avea loc în cadrul Săptămânii Europene a IMM-urilor şi va reuni zeci de antreprenori, consultanţi, bancheri, specialişti în fonduri structurale, beneficiari de finanţări din fonduri europene ce vor împărtăşi din experienţa lor, vor oferi solutii şi recomăndari.

Printre vorbitori se numără Constantin Niţă, Ministrul IMM-urilor, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Milena Messori - Director Banca Europeana de Investiţii, biroul din Bucureşti, Magdalena Mihordea - Comisia Europeană, Direcţia Generală Intreprinderi şi Industrie, Aurel Saramet - Preşedinte, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Marius Ghenea - Preşedinte, Fit Distribution, Eric Kish - Preşedinte, Smartree Group, Ionuţ Simion-Tax Partner, PriceWaterhouseCoopers, Robert Rekkers - Director General, Banca Transilvania.

În premieră pentru România, conferinţa "Antreprenor. Soluţii pentru un an de criză" îi prezintă pe doi dintre cei mai de succes tineri antreprenori din lume: Therese Albrechtson, fondatoare şi CEO  Albrechtson Holding AB,
Greyzone AB, Iboards (Suedia) şi Robert Lang - CEO, Result (Germania). Exponenţi ai noii generaţii de antreprenori, ei vor prezenta în cadrul conferinţei poveştile lor de succes şi vor dovedi că acesta depinde în primul rând de viziune, voinţă, tenacitate şi încredere în forţele şi obiectivele proprii.

Evenimentul este moderat de Daniel Apostol, redactor-şef The Money Channel, iar concluziile vor fi prezentate în emisiunea Antreprenor, difuzată de postul de televiziune de business, miercuri, 13 mai, ora 19:00. Persoanele care doresc să participe la eveniment pot descărca formularul de înscriere de pe pagina conferinţei:

http://www.standard.ro/conferinta_antreprenor.

De asemenea, cei interesaţi sunt invitaţi să intre pe grupul conferinţei de pe LinkedIn Seria de evenimente Antreprenor va continua în Cluj, Constanţa, Timişoara şi Iaşi, iar evenimentul final va avea loc în luna noiembrie în Bucureşti.

Mai multe articole despre:
conferinţă criză soluţii antreprenori