MENIU

Antonio Conceicao: Victoria lui Dinamo nu a fost meritată

Foto: NewsIn

Antrenorul lui CFR, Antonio Conceicao, a declarat că Dinamo nu a meritat victoria pentru că echipa sa a jucat mai bine, mai ales în repriza secundă.

"Victoria lui Dinamo nu a fost meritată. Echipa mea, după cum a jucat, nu merita să fie înfrântă. Am jucat foarte bine, mai ales a doua repriză, în care am avut câteva ocazii dar nu am reuşit să înscriem. De douăzeci de zile de când am ajuns la CFR, am reuşit să îmbunătăţesc stilul de joc, care este mai bun, şi pot spune că CFR este în creştere de formă în campionat. Sunt fericit pentru ce a făcut echipa în repriza a doua, când am fost mai buni decât Dinamo", a declarat Antonio Conceicao.

Antonio Conceicao a spus  că echipa sa încă mai are şanse la titlu.

"Rezultatul de astăzi este greu pentru noi, încă putem să câştigăm campionatul, dar va fi foarte greu, pentru că în aceste şase etape va depinde şi de rezultatele altor echipe. La CFR sunt prea mulţi jucători extracomunitari şi îmi e greu să alcătuiesc o echipă aşa cum mi-aş dori. Azi am avut cinci extracomunitari pe care nu i-am putut folosi", a mai spus Conceicao.

Dinamo a revenit pe primul loc după ce a câştigat derby-ul etapei cu numărul 28 din Liga I cu CFR Cluj, scor 1-0. 

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo CFR Cluj etapa a 28-a Antonio Conceicao