MENIU

Antonescu şi Tăriceanu s-au atacat reciproc în campania internă pentru alegerile din PNL

FOTO: NewsIn
Odată cu începerea campaniei interne în PNL, au apărut şi primele înţepături între Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu.

Odată cu începerea campaniei interne în PNL, au apărut şi primele înţepături între Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu. Motivul principal de ceartă a fost candidatura la preşedinţia României, fiecare considerându-se mai potrivit pentru a-l înfrunta pe Traian Băsescu.

"Cel care a denunţat patru ani de zile sistemul ticăloşit este capul acestui sistem ticăloşit... Probabil că azi în 2009 trebuie să fii nebun să spui că poţi să îl baţi pe Traian Băsescu. Vă rog ajutaţi-mă să fiu nebun", declara în urmă cu două săptămâni Crin Antonescu.

Declaraţii vicepreşedintelui liberal au mai continuat. "De unde acum trei zile nu aveam niciun candidat la preşedinţie valabil, cel puţin în viziunea dumneavoastră, domnule preşedinte, acum avem doi", a mai afirmat Antonescu.

Nici Călin Popescu Tăriceanu nu s-a lăsat mai prejos. "PNL va trebui să aleagă persoana cea mai potrivită pentru a reprezenta candidatura sa la alegerile prezidenţiale. Şi în acest context vă spun că sunt oricând gata să-mi asum aceasta responsabilitate", a declarat preşedintele PNL.

"Vreau să îi spun lui Crin că îmi pare rău că se mira acum, după două zile spune că a aflat o noutate că de unde PNL nu avea niciun candidat astăzi ar avea doi. Am stat de multe ori singur în fata lui Băsescu şi nu m-am îndoit şi mi-aş fi dorit în acele perioade să am mai mulţi colegi, inclusiv pe Crin, să îi simt mai aproape de mine, mai solidari. Vreau să îi dau replica lui Crin să nu creadă că rămâne aşa liniştit... Nu sunt liniştit că am griji mari pe cap. A şi albit în ultima vreme", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.