MENIU

Antonescu îl roagă pe Hrebenciuc să \"îi dea voie\" lui Geoană să vină la o dezbatere electorală

Crin Antonescu

\"Îl rog pe dl Viorel Hrebenciuc, cu tot respectul, să-i dea voie dlui Mircea Geoană să vină şi domnia sa la o confruntare. Nu poţi să fii preşedinte al României fără să doreşti să te confrunţi decât cu Traian Băsescu, iar, când Traian Băsescu te invită, să fugi la Măcin\", a spus Crin Antonescu.

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu, a declarat, la Piatra Neamţ, că "îl roagă" pe şeful campaniei electorale a PSD, Viorel Hrebenciuc, să "îi dea voie" candidatului Mircea Geoană să participe la o dezbatere cu ceilalţi contracandidaţi.

"Îl rog pe dl Viorel Hrebenciuc, cu tot respectul, să-i dea voie dlui Mircea Geoană să vină şi domnia sa la o confruntare. Nu poţi să fii preşedinte al României fără să doreşti să te confrunţi decât cu Traian Băsescu, iar, când Traian Băsescu te invită, să fugi la Măcin", a spus Crin Antonescu, făcând referire la motivul invocat de candidatul PSD Mircea Geoană pentru neparticiparea la dezbaterea de la Cluj Napoca..

Antonescu a spus, din nou, că opţiunile lui rămân neschimbate. "Sper să terminăm odată pentru totdeauna cu amândoi şi îmi menţin afirmaţiile: orice în turul doi, dar nu Traian Băsescu, adică în turul doi trebuie votat adversarul lui Traian Băsescu. Şi adversarul lui Traian Băsescu în turul doi va fi Crin Antonescu. Mircea Geoană e o soluţue inacceptabilă ca preşedinte pentru România, de aceea Mircea Geoană nu va fi în turul doi, sau dacă va fi în turul doi se va întâlni tot cu Crin Antonescu şi va pierde. E simplu ca "bună ziua", a mai spus Antonescu.

Candidaţii Crin Antonescu şi Traian Băsescu au participat sâmbătă la prima dezbatere publică, organizată de Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, şi care a avut loc la hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, fiind moderată de jurnalistul clujean Mihnea Măruţă, fost redactor şef al ziarului Cotidianul.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a afirmat, sâmbătă, că nu poate participa la dezbaterea cu Traian Băsescu şi Crin Antonescu de la Cluj deoarece are programat un miting la Măcin şi a avansat ziua de miercuri pentru o dezbatere cu cei doi pe teme economice la ASE, în Bucureşti.