MENIU

Angelina Jolie l-a prins pe Brad Pitt în pat cu dădaca

Foto: www.instablogsimages.com

Angelia Jolie a făcut o criză de isterie după ce l-a surprins pe Brad Pitt în timp ce îi făcea masaj bonei celor şase copii ai cuplului, potrivit www.showbizspy.com.

Angelina Jolie a trecut pe lângă camera gemenilor de numai opt luni, Knox şi Vivienne, unde se aflau Brad Pitt şi tânăra bonă. Potrivit revistei Star, actorul îi făcea masaj tinerei care stătea întinsă pe pat.

"Angelina a luat foc! I-a dat o palmă lui Brad Pitt şi i-a spus bonei să-şi strângă lucrurile şi să dispară din viaţa lor", a anunţat o sursă apropiată a cuplului. Se pare că tot scandalul i-a trezit pe micuţi.

"Brad Pitt era şocat. Imediat a încercat să-i liniştească pe gemeni şi să o consoleze pe presupusa amantă, în timp Angelina îl lovea cu palmele peste faţă.", a povestit aceeaşi sursă.

Se pare că în ultima lună, Angelia Jolie şi Brad Pitt au avut probleme. "Angelina nu se simte deloc bine, pare foarte deprimată, iar în ultimele săptămâni a avut crize de furie. Este o tensiune între cei doi şi se ceartă mereu." povestea un apropiat al cuplului la începutul lunii. 

Mai multe articole despre:
scandal Brad Pitt masaj Dădaca