MENIU

Angajata unei case de pariuri din Constanţa a reclamat un jaf ca să justifice o lipsă din încasări

Foto: RTV

Operatoarea unei case de pariuri din Constanţa a reclamat un jaf pentru a justifica lipsa sumei de 550 lei din încasări. Reclamanta urmează să fie sancţionată pentru falsa alarmare a poliţiştilor.

Femeia a reclamat la 112, că trei indivizi necunoscuţi au pătruns în punctul de lucru al societăţii care are ca obiect de activitate pariurile sportive, având asupra lor cuţite şi, după ce au ameninţat-o, au sustras suma de 550 lei din încasări.

Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a precizat că în urma cercetărilor efectuate de la data comiterii faptei şi audierii mai multor martori, au fost obţinute probe din care a rezultat faptul că infracţiunea reclamată nu a fost savârşită. "Operatoarea casei de pariuri a precizat că pentru a justifica lipsa sumei de 550 lei din încasări şi pentru a nu fi obligată de către conducerea societăţii să suporte acoperirea acestei sume, a reclamat că a fost victima infracţiunii de tâlhărie", a precizat Croitoru.

Reclamanta va fi sancţionată pentru falsa alarmare a poliţiştilor prin solicitarea intervenţei acestora la faţa locului.