MENIU

Andronescu a prezentat astăzi în şedinţa de Guvern raportul "Spiru Haret"

Foto: NewsIn

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat pentru NewsIn că a prezentat astăzi, în cadrul şedinţei extraordinare de Guvern, raportul privind Universitatea "Spiru Haret", detalii despre concluziile acestuia urmând să fie date în cadrul unei conferinţe de presă.

Premierul Emil Boc s-a declarat nemulţumit că ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, nu a prezentat în şedinţa de miercuri a Guvernului raportul privind Universitatea "Spiru Haret" şi considera că ministrul tergiversează astfel rezolvarea problemei, au declarat, joi, pentru NewsIn surse apropiate premierului.

"Premierul este foarte supărat că ministrul Educaţiei nu a prezentat raportul privind universitatea Spriru Haret, aşa cum s-a angajat în urmă cu două săptămâni şi consideră că astfel tergiversează rezolvarea problemei", au declarat sursele citate.

Premierul Emil Boc a anunţat, la finalul şedinţei de Guvern din 22 iulie, că ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, va prezenta un raport privind categoriile de specializări şi diplome de la Universitatea "Spiru Haret", "raportat la cadrul legal", şi că trebuie să propună o rezolvare a situaţiei.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, joi, că raportul rezultat în urma controlului efectuat la Universitatea "Spiru Haret" este finalizat şi va fi prezentat în următoarea şedinţă a Executivului.
"Raportul nu a fost dat publicităţii, pentru că trebuie sa îl prezint mai întai în guvern. Nu am reuşit să fac asta ieri (miercuri - n.r.), deoarece lucram în paralel şi la legea învăţământului. Îl voi prezenta în următoarea şedinţă de guvern", a declarat Andronescu, la Realitatea TV.