MENIU

"Amintiri din Epoca de Aur 2", aplaudat de publicul de la Cinema Studio - VIDEO

Foto: REALITATEA.NET
"După fiecare film rămâi cu o grămadă de amintiri, cele mai plăcute", spunea Cristian Mungiu despre Amintiri din Epoca de Aur 1 şi 2.

Vineri seara, iubitorii de film au participat la premiera peliculei "Amintiri din Epoca de Aur 2: Dragoste în timpul liber", în prezenţa regizorului Cristian Mungiu şi a echipei filmului.

Patimile iubirilor consumate în vremea comunismului, a fost subiectul dezbătut pe scena Cinematografului Studio, de poetul Mircea Dinescu.

Spectatorii si-au amintit de obiectele din perioada anilor '80. O parte dintre acestea au fost expuse în holul cinematografului: rachete de tenis Reghin şi călimări cu cerneală Flaro şi pâna la articole de omagiere a Marelui Conducator, scrise de persoane aflate în atenţia publică şi acum.

"După fiecare film rămâi cu o grămadă de amintiri, cele mai plăcute", spunea Cristian Mungiu despre Amintiri din Epoca de Aur 1 şi 2. Şi se pare că acest proiect a impresionat şi spectatorii care au retrăit momente din comunism. VEZI VIDEO http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=1013847&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=1013847
REALITATEA.NET - " Amintiri din Epoca de Aur 2" , aplaudat de publicul de la Cinema Studio - VIDEO