MENIU

Amalia Năstase a petrecut cele mai frumoase sărbători de iarnă în copilărie

Amalia Năstase îşi va petrece sărbătorile în familie

Amalia Năstase a donat pentru licitaţia caritabilă \"Salvaţi pianele Conservatorului\" o geantă Escada. Într-un mini-interviu pentru Realitatea.NET, Amalia povesteşte cum îşi va petrece sărbătorile de iarnă şi ce cadouri va pune sub brad.

Soţia tenismenului român nu va face nimic special de Sărbători, pe care le va petrece acasă, alături de familie. Ea povesteşte pentru REALITATEA.NET despre ultimele pregătiri înainte de Crăciun, cadouri şi liste pentru Moş Crăciun

Care au fost cele mai inedite sărbători?

Am mai fost plecaţi, dar când eram mică era cel mai frumos de sărbătorile de iarnă, îl aşteptam pe Moş Crăciun. Acum e o alergătură, sărbătorile sunt comerciale, şi-au pierdut din farmec.

Ce tradiţii vechi urmaţi?

Primim colindători, mâncăm cozonac şi sarmale.

Gătiţi?

Nu.

Câţi bani v-aţi alocat pentru cadouri? Şi când le veţi cumpăra?

Nu mi-am alocat un buget. Depinde ce cadouri voi cumpăra. Săptămâna viitoare. De la Victoria 46, Petit pentru copii. Voi cumpăra şi cadouri pentru prieteni, părinţi. Depinde ce-mi place. Fetele mi-au zis deja, adică i-au trimis moşului scrisori. Alessia vrea o consolă Wii şi Emma un bebeluş, bineînţeles că le voi lua în plus cărţi şi jocuri.

 

Cum aţi ales obiectul donat pentru licitaţia \"Salvaţi pianele Conservatorului\"?

M-am gândit să fie ceva pe care l-ar cumpăra cineva, să aibă o valoare, nici mică, nici mare. Cineva îşi va dori o geantă de Revelion. Am mai multe, am ales-o pentru că am purtat-o o singură dată şi e ca nouă. E o geantă specială pentru că nu am mai văzut la fel.

La iniţiativa Realitatea TV şi a portalului de ştiri REALITATEA.NET, peste treizeci de vedete şi oameni de afaceri şi-au dăruit obiectele lor de suflet pentru organizarea licitaţiei caritabile Salvaţi pianele Conservatorului.