MENIU

Alpha Protocol amânat până în vara lui 2010

FOTO: REALITATEA.NET
Alpha Protocol Trailer

RPG-ul de spionaj produs de Obsidian Entertainment, Alpha Protocol, trebuia să se lanseze pe 6 octombrie, dar au apărut date noi de apariţie pe Gamestop şi Amazon (Canada) care pun la îndoială lansarea. Gamestop figurează acum cu 1 iunie, iar Amazon.ca 30 iunie.

Sega, distribuitorul jocului, nu a făcut nici o declaraţie cu privire la vreo amânare, rămânând doar un zvon. Nu ar fi însă prima oară când Alpha Protocol ar suferi întârzieri, fiind planificat iniţial pentru februarie 2009.

În aceeaşi perioadă a "scăpat" pe internet un document intern care includea comentarii critice de la un evaluator Sony cum că nu este de fapt un RPG şi că este prea dificil.

Obsidian a răspuns repede, pe forumul oficial al jocului: "Nu ştim cât a jucat acest domn din Alpha Protocol sau care este ideea lui de RPG. Jocul este 100% un RPG. Noi nu facem altfel de jocuri".

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=980472&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=980472
Mai multe articole despre:
Sony Amazon RPG Sega