MENIU

Alina Gorghiu consideră gestul lui Ridzi drept unul normal

Alina Gorghiu: A fost afectată imaginea Guvernului, a PD-L, dar şi a Parlamentului
foto: alinagorghiu.ro

Preşedintele Comisiei de anchetă în cazul cheltuirii banilor pentru Ziua Tineretului, deputatul PNL Alina Gorghiu, a declarat marţi că demisia Monicăi Iacob-Ridzi este un gest "normal", chiar dacă făcut poate mai târziu decât ar fi trebuit.

"Mi se pare un gest normal, poate mai târziu decât ar fi trebuit, dar este o reacţie firească într-un stat de drept, o reacţie care vine înainte de a avea milioane de semne de întrebare la adresa Guvernului", a afirmat Gorghiu.

Cât priveşte raportul Comisiei pe care a condus-o, deputatul PNL a precizat că aşteaptă să fie citit în plen şi însuşit de colegii de la Cameră. Gorghiu a menţionat că Monica Iacob Ridzi va avea oportunitatea de a-şi demonstra nevinovăţia în faţa instituţiilor abilitate ale statului.

Monica Iacob Ridzi a anunţat marţi că şi-a depus deja demisia la cabinetul premierului Emil Boc, spunând că familia ei nu mai poate suporta această situaţie, şi a subliniat, din nou, că nu este vinovată şi că nu are nimic de ascuns. 

Monica Iacob Ridzi a spus că încă de la începutul dezvăluirilor despre organizarea Zilei Tineretului a declarat că se consideră nevinovată. Ea a mai spus că s-a prezentat în faţa Comisiei de anchetă de la Camera Deputaţilor şi că a răspuns la toate solicitările DNA pentru că nu are nimic de ascuns.