MENIU

Alex Curtean, transferul de 1,2 milioane euro al Timişoarei, trimis în liga a III-a

Foto: NewsIn

Fotbalistul l-a sfidat pe Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu Dinamo Zagreb, el răspunzând criticilor antrenorului prin părăsirea antrenamentului.

Unul dintre cei mai scumpi fotbalişti din Liga I, Alex Curtean, pentru transferul căruia FC Timişoara a plătit 1,2 milioane euro, a ajuns la echipa a doua a grupării de pe Bega, după un conflict cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău. Dealtfel, el a jucat marţi în liga a treia, în condiţiile în care colegii săi de la prima echipă au primit liber până vineri, după victoria cu Internaţional Curtea de Argeş.

Neînţelegerile jucătorului cu antrenorul au apărut la antrenamentul de după jocul cu Dinamo Zagreb, când, conform ProSport, Sabău s-a arătat iritat de atitudinea indolentă a fotbalistului, neacceptând criticile, fotbalistul adus de la Gaz Metan s-a dezbrăcat de tricou şi a plecat spre vestiare. A fost momentul în care antrenorul a luat foc şi i-a replicat: "Te-am ţinut destul lângă mine, de acum trebuie să îţi câştigi dreptul de a fi în lot".

Fotbalistul a refuzat să admită că ar fi în conflict cu antrenorul şi s-a simţit dator să posteze următorul anunţ pe site-ului oficial al clubului: "Niciodată nu am făcut vreun gest lipsit de respect la adresa antrenorului principal. Pur şi simplu nu am prins lotul de 18 pentru partida cu Internaţional Curtea de Argeş şi de aceea am fost trimis să joc la echipa a doua, mai ales că urmează două săptămâni fără meciuri oficiale pentru prima formaţie".