MENIU

Ales Jindra: Am câştigat 3 puncte importante

Foto: NewsIn

Antrenorul campioanei, CFR Cluj, Ales Jindra, a declarat că jucătorii săi au obţinut o victorie importantă în lupta pentru titlu.

"Nu ne-a surprins deloc replica Gloriei, fiindcă ne aşteptam să avem un meci greu aici. Ştiam că jucătorii formaţiei buzoiene vor lupta, iar asta s-a văzut, mai ales în prima repriză, când adversarul a jucat foarte bine. Nu ne-au ieşit bine combinaţiile şi nici nu am reuşit să pasăm cum trebuie. Gloria a avut mai multe ocazii, însă nu atât de clare. Pentru noi, sunt trei puncte importante", a declarat Ales Jindra.

Secundul formaţiei Gloria Buzău, Ion Balaur, a declarat că jucătorii săi sunt imaturi, pentru că ratează foarte mult.

"Şi în seara aceasta ne-a trădat lipsa de maturitate. Nu ştiu dacă era sau nu echitabil un rezultat de egalitate. Nu am reuşit să exploatăm nici măcar una dintre situaţiile pe care le-a avut Mansour. Sunt nemulţumit de jocul echipei din moment ce am pierdut. Nu pot spune că am fost echipa mai bună, dacă nu am obţinut ce ne-am propus".

CFR Cluj s-a impus în deplasare, în meciul din etapa a 19-a contra formaţiei Gloria Buzău, scor 1-0, şi s-a apropiat la 4 puncte de ocupanta primului loc în clasament, Dinamo.