MENIU

Alba Iulia - Vitor Vitinha a fost împrumutat pentru un sezon de la CFR Cluj

Foto: PROSPORT

Preşedintele CA al grupării Unirea Alba Iulia, Marian Sarmeş, a declarat, miercuri, că portughezul Vitor Vitinha va evolua un sezon pentru nou promovata în Liga I, după ce jucătorul a fost împrumutat de la CFR Cluj.

"CFR Cluj l-a împrumutat pe Vitinha pentru un an de zile şi noi îi vom plăti jucătorului integral contractul pe sezonul viitor. Este un fotbalist foarte bun şi pot spune că în acest moment suntem aproape de a finaliza campania de transferuri", a spus Marian Sarmeş.

Vitor Vitinha, care este cel de-al 9-lea jucător transferat în această vară de Unirea Alba Iulia, şi-a fixat obiectivele pentru noul sezon: "Este adevărat că am dorit să continui la CFR Cluj şi să evoluez în cupele europene, dar de acum nu mă gândesc decât la Unirea Alba Iulia acolo unde am fost dorit foarte mult de antrenorul Adi Falub şi promit că nu-i voi dezamăgi pe cei care au crezut şi cred în mine. Îmi doresc ca la finalul sezonului să nu mai am parte de tristeţea retrogradării, aşa s-a întâmplat din păcate când am picat în Liga a II-a cu CS Otopeni".

Tehnicianul Adrian Falub s-a arătat încântat de transferul lui Vitinha: "Este un jucător bun care a crescut mult în valoare jucând la CS Otopeni în eşalonul secund şi mai apoi în prima ligă. Vitinha este tânăr şi vrea să demonstreze că are valoare, în plus prin sosirea lui ne-am dublat şi în ceea ce priveşte postul de fundaş stânga. Ne mai dorim un atacant şi atunci putem spune că avem lotul complet".

Unirea Alba Iulia va întâlni formaţia FC Braşov, sâmbătă, de la ora 18:00, într-un joc din cadrul primei etapei a Ligii I, ediţia 2009-2010. Partida nu va fi televizată.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj împrumut Unirea Alba Iulia