MENIU

Al treilea suspect în cazul Marian Cozma a fost la un pas să fie prins într-un spital din Ungaria

Foto: RTV

Cel de-al treilea suspect în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma a fost la un pas să fie prins de poliţiştii maghiari. Presa de la Budapesta a relatat că Sztojka Ivan le-a scăpat agenţilor la limită, dintr-un spital din Ungaria.

Suspectul a fost recunoscut de medicul care l-a tratat. Acesta din urmă a alertat imediat poliţia, dar Ivan a reuşit să fugă. Potrivit jurnaliştilor de la Gardianul, Sztojka Ivan, a fost reperat de poliţia rutieră maghiară pe autostrada către Austria. A fost somat să oprească, poliţiştii l-au urmărit, au tras chiar mai multe focuri asupra autoturismului fugarului, dar acesta a reuşit să scape.

Ziariştii de la Gardianul mai spun că bărbatul ar fi fost înarmat şi el şi ar fi ripostat cu focuri de armă, dar această ipoteză nu a fost confirmată încă. Alţi doi suspecţi în acest caz au fost arestaţi în Austria, zilele trecute, şi urmează să fie extrădaţi în Ungaria. Marian Cozma, handbalistul ucis în Ungaria, va fi înmormântat vineri.

Poliţia a anunţat că unul dintre ei este chiar cel care l-a înjunghiat în inimă pe sportivul român. Marian Cozma a fost ucis sămbătă noaptea în faţa unei discoteci din oraşul Veszprem, unde activa la echipa locală de handbal. Alţi doi coechipieri ai lui Marian, un sârb şi un croat, au fost grav răniţi. 

Mai multe articole despre:
asasinat poliţie suspect Recompensă Marian Cozma