MENIU

Agenţii economici din Mamaia trebuie să plătească taxa de linişte până la 1 iulie

Foto: mamaia.com

Persoanele fizice autorizate, asociaţiile familiale şi persoanele juridice din staţiunea Mamaia şi din Satul de Vacanţă trebuie să depună declaraţiile anuale în vederea stabilirii taxei pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice până la 1 iulie.

"Termenul scadent pentru plata taxei este 1 iulie 2009. După această dată se vor aplica majorări în cuantum de 0,1% pentru fiecare zi de întârziere", se arată într-un comunicat de presă emis de Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local, care aparţine de Primăria Constanţa.

Tot până la 1 iulie,  hotelierii (care sunt exceptaţi de taxele de mai sus), trebuie să depună declaraţiile pentru plata taxei aferente suprafeţelor destinate activităţilor de alimentaţie publică şi spaţiilor comerciale. 

Depăşirea termenului limită pentru depunerea declaraţiei de impunere, precum şi completarea formularelor cu informaţii eronate se sancţionează cu amendă de la 200 lei, la 500 lei pentru persoanele fizice autorizate şi asociaţiile familiale şi de la 800 lei, la 2.000 lei pentru persoane juridice, cu posibilitatea achitării a jumătate din minimum.

Mai multe articole despre:
Mamaia agenţi economici