MENIU

Adriano revine în fotbal: a semnat cu Flamengo

Foto: www.football-pictures.net

Preşedintele clubului Flamengo, Delair Dumsbrock, a declarat, vineri, că a găsit un sponsor care să îi plătească o parte din salariu fostului atacant al lui Inter Milano, Adriano, astfel încât jucătorul va evolua pentru formaţia din prima ligă braziliană, informează AFP.

"Situaţia e rezolvată, pentru că am găsit un sponsor care să îi plătească lui Adriano aproape tot salariul. Sponsorul se va folosi atunci când va dori de numele jucătorului pentru publicitate şi nu va fi nevoie să îi trecem numele pe tricoul de joc", a spus Dumsbrock.

Din câte se pare, contractul lui Adriano cu Flamengo este valabil până în 2010, dar agentul jucătorului nu a confirmat informaţia.

Trecerea lui Adriano la Flamengo nu constituie o surpriză, mai ales că jucătorul declarase marţi că singurul club la care vrea să mai joace este cel sud-american.

Atacantul brazilian Adriano şi-a reziliat contractul cu italienii de la Internazionale Milano la data de 24 aprilie, iar acum se află în Brazilia. Jucătorul se va prezenta la antrenamentele clubului Flamengo după data de 11 mai, atunci când va avea loc finala Campionatului din Rio de Janeiro, dintre Flamengo şi Botafogo.
Mai multe articole despre:
Adriano Inter Milano Flamengo