MENIU

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a participat miercuri, la REALITATEA.NET Live

Vasilescu a discutat la videochatul REALITATEA.NET despre prăbuşirea leului şi despre riscul României de a nu-şi putea respecta obligaţiile asumate faţă de FMI.
Foto: NewsIn

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isărescu, a participat la talk-show-ul online REALITATEA.NET Live, prezentat de Letiţia Zaharia.

Vasilescu a discutat la videochatul REALITATEA.NET despre prăbuşirea leului şi despre riscul României de a nu-şi putea respecta obligaţiile asumate faţă de FMI şi despre posibilul candidat la funcţia de prim-ministru, Lucian Croitoru.

Adrian Vasilescu a spus că în acest moment nu sunt presiuni asupra leului, se poate vorbi doar despre frământări care influenţează cursul, cauzate de ceea ce se întâmplă pe scena politică şi că FMI a semnat un acord cu România, nu cu un anumit guvern, deci vom primi cu siguranţă următoarele tranşe din împrumut.

Despre Lucian Croitoru, fost reprezentant al României la FMI, Vasilescu a apreciat că ar fi bun pentru a ocupa funcţia de premier.

Imaginea lui Adrian Vasilescu este puternic asociată cu cea a lui Mugur Isărescu. De profesie economist, cu atestate în domeniile juridic şi jurnalistic, Adrian Vasilescu devine, în 1996, coordonatorul strategiei de comunicare a Băncii Naţionale a României. În perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000 îl urmează pe Mugur Isărescu la Guvern, unde ocupă funcţia de consilier al primului-ministru. Revine la Banca Naţională, în decembrie 2000, împreună cu Mugur Isărescu, de asemenea în calitate de consilier şi purtător de cuvânt al guvernatorului BNR, dedicându-şi întreaga sa activitate domeniului bancar.

REALITATEA.NET Live este talk-show-ul online care prezintă săptămânal oamenii şi evenimentele ce pot schimba destinul naţiunii, fiind lansat de REALITATEA.NET, portalul de ştiri numărul 1 în România şi cel mai important produs din portofoliul F5 – compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu.