MENIU

Adrian Falub: "Victoria cu FC Vaslui ne-o dedicăm nouă, ne dă speranţe pentru viitor"

Foto: NewsIn

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat, sâmbătă, că este extrem de fericit pentru succesul din meciul cu FC Vaslui, deoarece elevii săi treceau printr-o perioadă mai dificilă şi se temea că nu se vor concentra aşa cum trebuie la acest joc.

"Ne dedicăm nouă victoria cu FC Vaslui, băieţii au demonstrat că au caracter. Veneam după o perioadă grea, în care lipseau rezultate şi eram îngrijorat pentru că băieţii ar fi capotat din punct de vedere psihic, mai ales după erorile din partida cu Astra. E un succes important, care ne dă speranţe pentru viitor", a spus Falub.

Căpitanul ardelenilor, Răzvan Dâlbea, susţine că reuşita din partida cu Vaslui, prima pentru el în Liga I, este cea mai importantă din cariera sa. "Am înscris cel mai important gol din cariera mea, într-un meci în care aveam nevoie de puncte ca de aer. După meciul cu Astra, toţi ne cântau prohodul, dar acum am dovedit că putem specula momentele bune ale unui meci pentru a câştiga. Despre Vaslui nu pot să spun decât că mi-a lăsat o impresie bună doar la nivelul individualităţilor, nu ca echipă".

De partea cealaltă, antrenorul interimar al Vasluiului, Dorin Zotincă, speră ca echipa să treacă peste perioada dificilă. "S-a simţit plecarea lui Dulca de la noi. Din păcate, nu am reuşit să profităm de ocaziile avute şi nu ne-am ridicat la nivelul aşteptat. Încercăm de depăşim pasa proastă după aceste trei înfrângeri consecutive", a spus acesta, adăugând că "nu ştiu cât voi mai rămâne la echipă, conducerea va decide acest lucru".

Unirea Alba Iulia a câştigat, sâmbătă, scor 2-0, partida de pe teren propriu cu FC Vaslui, din cadrul etapei a 8-a a a Ligii I, şi a înregistrat a doua victorie din acest sezon.