MENIU

Adrian Falub: "Nu-mi simt postul ameninţat"

Foto: NewsIn

Deşi Unirea Alba Iulia rămâne doar cu 8 puncte în 10 etape, după înfrângerea suferită vineri, pe teren propriu, cu Internaţional Curtea de Argeş, antrenorul Adrian Falub se simte în siguranţă.

"Am pierdut pe mâna noastră. Am avut o a doua repriză dezastroasă, nu am mai putut alerga, am căzut singuri şi nu am fost în stare să corectăm erorile individuale foarte grave. Nu-mi simt postul ameninţat în urma acestui rezultat, vom încerca să facem lucrurile cât mai bine de acum înainte. Vor fi schimbări în echipă, pentru că am pierdut un meci important, dar toţi jucătorii vor avea şanse", a spus Falub.

Tehnicianul este susţinut de preşedintele CA al Unirii, Marian Sarmeş, care nu i-a iertat, însă, pe jucători: "Au fost nişte nesimţiţi, şi-au bătut joc de culorile clubului. Am jucat sub orice critică, dar nu se pune problema demiterii lui Falub".

De cealaltă parte, tehnicianul grupării Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a spus că schimbările făcute de el la pauză au întors soarta jocului: "Repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate. La pauză le-am spus jucătorilor doar atât: «Daţi dovadă de mândrie şi caracter!». Repriza a doua a fost foarte slabă pentru Alba Iulia, iar eu am făcut două schimbări de calitate".

Internaţional Curtea de Argeş a învins, vineri, în deplasare, pe Unirea Alba Iulia, scor 2-1, şi astfel a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Unirea Alba Iulia a fost învinsă pentru a doua oară consecutiv, a rămas cu 8 puncte în clasament şi ocupă, provizoriu, locul 16 în clasament.