MENIU

Administraţia prezidenţială neagă "prietenia" dintre familiile Băsescu şi Ridzi şi acuză Realitatea TV de campanie împotriva preşedintelui

Valeriu Turcan: Realitatea TV duce o campanie de discreditare a preşedintelui
Foto: rtv

"Nu există nicio legătură de prietenie între familia Băsescu şi familia Ridzi, iar Realitatea TV duce o campanie evidentă de discreditare a preşedintelui prin asocierea obsesivă de imagini cu Elena Băsescu alături de Monica Iacob Ridzi", a acuzat Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, în cadrul unei intervenţii la Realitatea TV.

Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, a precizat că nu există nicio legătură de "prietenie" între familia Băsescu şi familia Ridzi.

"Eu cred că există o diferenţă de nuanţă între a cunoaşte o persoană şi a exista o prietenie între preşedinte şi familia Ridzi. Sintagma prietenie între familiile Băsescu şi Ridzi nu corespunde realităţii", a declarat Valeriu Turcan.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale a acuzat trustul Realitatea-Caţavencu că duce o campanie de discreditare a preşedintelui.

"Este evident că la Realitatea se duce o campanie de discreditare a preşedintelui, pentru că se rulează obsesiv la televizor imagini cu Elena Băsescu alături de Monica Iacob Ridzi", a acuzat Valeriu Turcan, după care a închis telefonul în toiul discuţiei cu jurnaliştii.

Recent, preşedintele Traian Băsescu a declarat că fiica sa, Elena Băsescu, nu a participat la nicio acţiune a Ministerului Tineretului din 1 şi 2 mai, fiind prezentă doar la concertul "Voltaj", cu care ar avea "o relaţie specială".

Citeşte aici declaraţia integrală a şeful statului