MENIU

Accesul la concertul Madonnei se va face miercuri, în intervalul orar 17.30-20.30

Foto: www.concertvenues.co.uk
Spectatorii nu au voie în spaţiul de concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri sau umbrele.

Organizatorii concertului Madonna la Bucureşti anunţă că accesul în spaţiul de concert se va face în intevalul orar 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrări: cea din zona staţiei de metrou Izvor, intrarea de la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu Splaiul Independenţei, şi cea de-a treia, la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu Bulevardul Naţiunilor Unite.

Fanii vor avea acces în zona concertului numai pe baza biletului valid, o singura dată.

În cazul în care posesorul de bilet alege să părăsească zona de concert, nu va mai putea ultiliza biletul pentru accesul ulterior.

Totodata, biletul va fi păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă în permanenţă asupra lor şi un act de identitate valid.

Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita orice neplăceri create de restricţionarea traficului în zona de concert.

Ultima rezervă de bilete la concertul Madonnei, de miercuri, în Gazon A, precum şi pachetele Gold sunt deja epuizate, iar la categoriile VIP - 800 de lei şi Gold Bar - 600 de lei au ramas mai puţin de 100 de bilete.

Cei care nu şi-au achiziţionat bilete pentru showul divei au mai putut face asta în magazinele Diverta numai luni, iar începând de marţi acestea au devenit disponibile doar la casa de bilete situată la intrarea în Parcul Izvor, în dreptul staţiei de metrou Izvor, informează organizatorii.

Punctul de vânzare a biletelor a fost deschis luni şi marţi, între orele 12.00 şi 21.00, iar miercuri, în ziua evenimentului, între orele 9.00 şi 22.00. în prezent mai sunt disponibile bilete la următoarele categorii de preţ: 120 de lei (Gazon B), 600 de lei (Gold Bar) şi respectiv 800 de lei (VIP).

Spectatorii nu au voie în spaţiul de concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri sau umbrele.

De asemenea, este interzis accesul cu scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale.
Mai multe articole despre:
Madonna concert Bucureşti