MENIU

AC Milan oferă 10,5 milioane de lire pentru David Beckham

Foto: telegraph.co.uk

AC Milan oferă 10,5 milioane lire sterline pentru David Beckham. Clubul italian a fost avertizat de către MSL să rezolve situaţia lui Beckham până la sfârşitul acestei săptămâni.

AC Milan mai făcuse o ofertă pentru Beckham de 5 milioane de lire, dar LA Galaxy a refuzat, spunând că suma este mult prea mică.

Oficialii lui AC Milan doresc să finalizeze situaţia lui David cât mai repede, deoarece în week-end îi aşteaptă derby-ul cu Interul lui Jose Mourinho.

Jucătorul însuşi a declarat de mai multe ori că îşi doreşte să rămână la Ac Milan.

"AC Milan mi-a făcut mult bine. Sunt mult mai creator decât acum câteva luni. Forma mea fizică a crescut 100% în numai o lună jumătate. Vreau să rămân aici, negocierile sunt în plină desfăşurare şi sper într-un rezultat rapi!", a declarat David Beckham. 

David Beckham s-a transferat în vara lui 2007 de la Real Madrid la LA Galaxy. Fostul căpitan al naţionalei Angliei a semnat cu Galaxy un contract pe cinci sezoane, care îi aduce un venit anual de 50 de milioane.

În acest moment, sezonul din MLS este întrerupt, până în martie, iar jucătorul englez a ales să evolueze la AC Milan, cu acordul echipei americane, pentru a rămâne în formă şi a nu pierde contactul cu echipa naţională.

 

Mai multe articole despre:
AC Milan David Beckham LA Galaxy