MENIU

A. Videanu: PD-L nu va răspunde politic la provocările PSD, apărute pe fundalul crizei existente în partid

Foto: 1235.ro
A. Videanu: Nu am semnat un protocol cu PSD astfel încât să aducem în dezbaterea publică stenograme, jigniri, injurii.

Liderii Coalitiei s-au intâlnit, luni, în şedinţa săptămânală. A fost prima întâlnire după injuriile social-democraţilor la adresa partenerilor de guvernare pe care nu au ezitat să-i numească iresponsabili, tâmpiţi, jalnici, bagabonţi, ţâşti-bâşti ! Democrat-liberalii s-au sfătuit ce s-au sfătuit şi au decis: injuriile venite din direcţia social-democraţilor au apăut pe fundalul unei crize care a cuprins PSD-ul.

"Este evident pentru noi că, în momentul de faţă se manifestă o criză în interiorul PSD. Nu este prima dată când se filmează unii pe alţii şi scapă ceea ce doresc să scape pe surse", a declarat, luni, prim-vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, care a făcut un apel către PSD, "cu toată fermitatea, să se manifeste strict în interiorul protocolului pentru România, astfel încât să ne atingem obiectivele pentru care ne-am asumat această responsabilitate".

"Cerem PSD să nu transfere criza politică din interior la nivelul Guvernului pentru că singura mare problemă pe care o avem este criza economică şi modul în care Guvernul răspunde la aceste provocări astfel încât costurile pentru români să fie minimale", a spus Adriean Videanu.

Videanu a asigurat că PD-L nu va răspunde politic la această provocare pe care PSD o încearcă în această perioadă.

În opinia democrat-liberalului, pentru a rezolva problemele apărute în această perioadă de criză este nevoie de "partide mature şi de oameni politici maturi care să aibă puterea să treacă peste orgoliile personale".

"Nu am semnat un protocol cu PSD astfel încât să aducem în dezbaterea publică stenograme, jigniri, injurii, şi nu vom răspunde la astfel de provocări", a conchis prim-vicepreşedintele PD-L.

A. Videanu: Îl aştept cu drag pe domnul preşedinte Geoană să se întoarcă din îndepărtata Chină 

În ceea ce priveşte atacurile venite din partea lui Mircea Geoană, Videanu a spus că îi va cere preşedintelui PSD, atât în rândul Coaliţiei, cât şi public, să-şi probeze afirmaţiile, urmând ca, în caz contrar, să-l dea în judecată.

"Îl aştept cu drag pe domnul preşedinte Geoană să se întoarcă din îndepărtata Chină. O să-i dau posibilitatea să-şi justifice afirmaţiile făcute după care îmi rezerv dreptul personal de a-l acţiona în instanţă pentru calomnie", a completat prim-vicepreşdintele PD-L.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD coaliţie atac Adriean Videanu PD-L