MENIU

A. Năstase: Traian Băsescu a furat patru ani din istoria românilor prin minciună, fraudă şi smecherii

Preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Gheorghe Constantin, a fost reţinut pentru 24 de ore, a declarat avocatul Florentin Sorescu. Constantin a fost audiat luni, la sediul DNA Piteşti.
foto: NewsIN

Preşedintele Consiliului Naţional PSD, Adrian Năstase, a răspuns marţi la declaraţiile făcute luni de Traian Băsescu în care spunea că Năstase ar fi fost turnat chiar de colegii de partid.

"În ceea ce mă priveşte consider că Traian Băsescu a furat patru ani din istoria românilor prin minciună, fraudă şi smecherii", a declarat Adrian Năstase.

Acesta a mai adăugat că Traian Băsescu preferă să lanseze atacuri decât să răspundă la unele întrebări incomode legate de averea familei sale.  "Eu cred că Traian Băsescu are el de explicat unele lucruri în legătură cu anumite întrebări care s-au pus în legătură cu averea lui, cu problemele lui, cu unele chestiuni care la care nu vrea să dea răspunsuri. Atunci încearcă ceea ce ştie destul de bine, anume să atace atunci când trebuie de fapt să  răspundă la nişte întrebări incomode", a mai afirmat Năstase.

Citeşte şi Traian Băsescu: Dosarele lui Năstase au fost oferite de către "turnătorii" săi din partid, printre care Sechelariu