MENIU

A. Năstase, mesaj către preşedinte: Mulţumim din inimă, Traian Băsescu!

Foto: blogspot.com

Se pare că discursul preşedintelui Traian Băsescu, de marţi, din Parlament, răscoleşte în continuare sufletele politice mai mult sau mai puţin încercate. Social-democratul Adrian Năstase a adresat un \"omagiu\", pe blogul său, nimeni altuia decât şefului statului, căruia a ţinut de cuviinţă să-i mulţumească pentru \"binecuvântarea primită în ultimii cinci ani\".

"Nici nu ştiţi cât de bine trăiţi!", s-a adresat Adrian Năstase românilor. "Am aflat, marţi seara, de la preşedinte, cum am intrat în UE, cum am scăpat de sărăcie, cum avem democraţie fără precedent şi cum România este o ţară mai respectată şi mai iubită de către tot mapamondul. Avem instituţii mai tari, avem reforme în toate domeniile, iar realizările sunt de neegalat", a explicat social-democratul, pe blogul său.

"Sunt convins că asta simt toţi românii, în prezent, dincolo de manipulările din sondaje care arată că doi din trei români nu-l mai vor pe Traian Băsescu", mai spune Năstase.

În opinia pesedistului, "realizările preşedintelui Traian Băsescu sunt atât de mari încât, de fapt, poate că nici nu ar mai trebui să se organizeze alegeri". 

"Propun, sincer, ca premierul Boc să-şi asume răspunderea pentru o lege care să decreteze ca Traian Băsescu să fie reales la nesfârşit, prin decret prezidenţial", continuă social-democratul, ferm convins de faptul că, "probabil că poporul îi va mulţumi, pe vecie, pentru binecuvântarea primită în ultimii cinci ani. Iar toţi \'găozarii\' şi toate \'ţigăncile împuţite\' ar trebui să-şi ceară scuze pentru că există".

"Mă închin în faţa acestui bilanţ care ne arată tuturor că greşim. Avem un preşedinte ideal, iar rezultatele sale sunt excepţionale. Fără el, cu toţii am fi în derivă. Preşedintele este perfect şi trebuie omagiat ca atare", încheie Adrian Năstase.