MENIU

A. Iuraşcu (martor): Nu a fost contact, nu l-a lovit

<descriere>
Traian Băsescu loveşte un copil

Adrian Iuraşcu, martor la mitingul electoral de la Ploieşti, a declarat la Realitatea TV, că preşedintele Băsescu nici nu l-a atins pe acel băiat.

Adrian Ştefan Iuraşcu a declarat în studioul Realitatea TV că el este bărbatul cu mustaţă care apare lângă copil, în înregistrarea dată publicităţii joi de Gardianul, în care se vede cum preşedintele Traian Băsescu l-ar lovi pe un copil cu pumnul.

\"Copilul chiar face un pas spre mine. Între mine şi el nu era nimeni\".

\"Nu sunt membru PD-L, nu am motive deosebite să-l susţin pe Traian Băsescu, dar nu pot asista la ceea ce se întâmplă în această seară. L-am sunat pe domnul Avramescu, actual consilier de stat în cadrul Cancelariei preşedintelui Traian Băsescu  şi i-am spus că am fost acolo -  şi sunt la un metru de acel băiat\", a  declarat martorul Iuraşcu.

Adiran Iuraşcu a descris imaginile, spunând că nu se afla nimeni între el şi copil, iar că distanţa care-i despărţea era de aproximativ un metru.

\"Un asemenea gest îl reţineam cu siguranţă\", a mai spus martorul, care a spus că nu l-a văzut pe Dinu Patriciu la acel eveniment.

\"Preşedintele nu l-a lovit. Eu nu l-am văzut pe Patriciu. Nu ştiu unde era. Era un eveniment care se comenta. Eram foarte mulţi din societetea civilă. Ce pot să vă spun sigur este că nu a fost contact şi că nu l-a lovit. De acolo - martor ocular, de la un metru şi ceva\",  a mai adăugat Iuraşcu.