MENIU

6 poziţii pe care nu le-ai încercat încă

Când cuplurile înţeleg că nu ştiu totul despre sex şi că mai au câte ceva de învăţat, atunci se gândesc că ar trebui să încerce poziţii noi. Este, în acelaşi timp, uşor, dar şi un pic îngrijorător: „Oare îmi pot ridica picioarele aşa de sus?”, „Dacă îi rup spatele în timp ce suntem în poziţia aia?” sau „N-o fi dureros să încercăm chestia aia?”.

Este normal să-ţi pui semne de întrebare în momentul în care încerci lucruri noi. Însă acestea nu trebuie să te oprească să mergi mai departe în a descoperi totul despre sex. Gândeşte-te că, dacă o persoană nu-şi învinge frica de a intra în apă, n-o să înveţe în veci să înoate.

În plus, când vorbim despre poziţii noi, de cele mai multe e vorba de mici răsuciri ale corpului care să-ţi permită mişcări mai ample. Iată câteva sfaturi pe care specialiştii site-ului redbookmag.com le au pentru cuplurile în care monotonia sexuală este la ordinea zilei. Revigorează-ţi relaţia apelând la aceste poziţii menite să te scoată din rutină care s-a instalat în viaţă ta de cuplu.

Totul despre sex – poziţia #1: Golden Gate

Îţi place poziţia misionarului? Iată ce trebuie să schimbi: ridică picioarele partenerei astfel încât să se sprijine pe umarii tăi, iar genunchii să fie de-o parte şi altă a capului tău (nu e aşa de greu precum pare). Sau îndoaie genunchii partenerei, iar picioarele sale să-ţi cuprindă pieptul. Nu necesită niciun efort nici din partea ta, nici a partenerei, însă ambii veţi cunoaşte senzaţii noi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
poziţie poziţii sexuale golden gate