MENIU

40 de capre şi 20 de oi pentru mâna fiicei lui Hillary Clinton

Foto: wordpress.com

Hillary Clinton va ţine minte toată viaţa primul ei turneu în Africa. După ce în Kenya, ea a primit o ofertă în animale în schimbul mâinii fiicei sale, Hillary Clinton a ajuns în Africa de Sud, unde a dansat alături de localnici.

În urmă cu 12 ani, pe când era prima doamnă a Americii, Hillary Clinton a inaugurat un complex de locuinţe sociale în Philippi, o suburbie a metropolei Cape Town. Acum, ea a ajutat la debarasarea molozului şi a plantat flori. Cât despre dans, Hillary Clinton, îşi făcuse încălzirea pentru dans încă din Kenya, unde a fost invitată la o seară de gală.

Tot în Kenya, Hillary Clinton a primit o ofertă cel puţin inedită. Un consilier al primăriei din Nairobi, îndrăgostit de Chelsea, fiica soţilor Clinton, a cerut pentru a doua oară mâna acesteia, oferindu-i doamnei Clinton, 40 de capre şi 20 de vaci!

Kenyanul a făcut prima ofertă acum nouă ani, când i-a scris lui Bill Clinton că, în schimbul fetei sale, îi dă o întreagă cireadă de animale. Amuzată, Hillary a intrat în joc şi i-a promis kenyanului de 40 de ani că va transmite oferta sa lui Chelsea.

Mai multe articole despre:
Africa de Sud Hillary Clinton Kenya Chelsea Clinton