MENIU

30.000 de oferte educaţionale adresate elevilor şi studenţilor la ExpoAkademika

Foto: RTV

Principalele Universităţi din Bucureşti au prezentat, în cadrul Târgului Ofertelor de Studii ExpoAkademika, care s-a desfăşurat între 11-14 iunie în Foaierul Teatrului Naţional din Bucureşti, peste 30.000 de oferte de studii adresate liceenilor din anii terminali şi studenţilor.

Liceenii au consultat oferta educaţională a zece universităţi şi au primit informaţii utile în procesul de selecţie al viitorului lor academic.

Târgul Ofertelor de Studii reprezintă prima manifestare complexă ce se adresează liceenilor din anii terminali, dar şi studenţilor care se pregătesc pentru continuarea studiilor. Alături de ofertele de studii ale Universităţilor, în cadrul târgului s-au regăsit şi programe work&travel sau oferte de burse şi seminarii din străinătate. 

ExpoAkademika reprezintă un proiect educaţional, adresat atât liceenilor cât şi studenţilor, care îşi doreşte să contribuie activ la creşterea calităţii învăţământului superior din România. Universitatea din Bucureşti, Universitatea Politehnică, Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir", Universitatea Spiru Haret şi Universitatea Ecologicş din Bucureşti deţin cea mai numeroasă ofertă educaţională ce va fi prezentată la ExpoAkademika. Atât liceenii cât şi studenţii vor putea beneficia şi de ofertele de carduri pentru tineret, cât şi de ofertele editurilor universitare.

Mai multe articole despre:
elevi târg studenţi joburi