MENIU

100 de fani dinamovişti i-au ameninţat pe jucători la antrenamentul de joi

Foto: NewsIn

Momente incredibile în Ştefan cel Mare! Fanii dinamovişti i-au ameninţat pe jucători că va ieşi rău de tot dacă nu se fac băieţi cuminţi. Şefii au început să dea amenzi. Pentru toate escapadele sale de până acum, Torje s-a ales cu 10.000 de euro amendă, iar la următoarea greşeală va fi dat afară.

La patru zile de la înfrângerea cu Unirea, 100 de fani dinamovişti au dat buzna peste jucători la stadion. "Dacă nu vă faceţi cuminţi, veţi merge în cărucior!", a fost cel mai dur mesaj al fanilor către oamenii lui Rednic.

"Sunt lucruri care sunt de normalitatea unor raporturi între suporteri şi echipă", a declarat preşedintele Nicolae Badea.

Fanii i-au pus pe fotbalişti să jure că vor câştiga ultimele două jocuri. Favoritul lui Borcea, prinţul Adrian Cristea, a fost cel mai înjurat, iar suporterii i-au cerut să dispară din Ştefan cel Mare.

"Lui Cristea i-au cerut să nu mai intre pe teren dacă nu poate să alerge", a mai spsu Badea.

Fanii de la Dinamo nu sunt la prima răfuială cu fotbaliştii. În 2006, suporterii le-au stropit maşinile cu vopsea vedetelor de atunci, Vlad Munteanu, Cosmin Bărcăuan şi Claudiu Niculescu.

 

Mai multe articole despre:
Dinamo suporteri incidente