MENIU

VIDEO / Mascara, la o nouă reuşită incredibilă! "Zenga îmi spune cum să înving portarii adverşi"

Foto: http://www.mcalcio.com

În două săptămâni a înscris două goluri pe care unii fotbalişti profesionişti nu le reuşesc pe parcursul unei întregi cariere. Se numeşte Giuseppe Mascara şi e un jucător de 29 de ani care evoluează la Catania, gruparea antrenată de Walter Zenga şi unde a evoluat sporadic şi Nicolae Dică. După golul de la jumătatea terenului în derby-ul sicilian cu Palermo, Mascara a mai bifat o reuşită incredibilă în partida de duminică cu Udinese. "Zenga îmi spune cum să-i înving pe portarii adverşi", s-a destăinuit atacantul.

Giuseppe Mascara a reuşit 8 goluri în actualul sezon pentru Catania, însă ultimele două reuşite ale atacantului sunt de poveste.

După ce a înscris de la jumătatea terenului în partida cu Palermo (1 martie 2009), jucătorul Cataniei a recidivat duminică în meciul cu Udinese. Şeptarul a deschis scorul în disputa cu friulianii cu un nou gol de senzaţie, un exterior din vole de la peste 30 de metri, la colţul lung.

După golul din disputa cu Udinese, partidă care până la urmă s-a încheiat la egalitate, 1-1, Mascara a dezvăluit cui datorează o parte din reuşitele sale.

"Walter Zenga îmi dă întotdeuna sfaturi importante legate de portarii echipelor pe care urmează să-i întâlnim, despre calităţile şi defectele lor. Restul l-am făcut eu. La antrenamente încerc astfel de execuţii particulare, dar nu am crezut că le pot reuşi şi în campionat", a declarat Mascara.

Mai multe articole despre:
Catania portar Zenga gol incredibil