MENIU

Cum să atragi abundența financiară în viața ta. Superstiții care te pot îmbogății

Conform numerologilor, există o serie de superstiții pe care dacă le respecți poți atrage abundența financiară în viața ta. Iată ce trebuie să faci pentru a facilita atragerea banilor și a prosperității.

Ziua de joi este benefică pentru a recurge la anumite superstiții de atragere a banilor. Această zi fiind sub influența planetei Jupiter, Marele Benefic, cel care sporește banii și ne ajută să nu îi risipim.

Superstiții pentru a atrage banii

Dacă este să împrumutăm bani, specialiștii în arte divinatorii, recomandă să facem acest lucru în zilele de miercuri, joi sau duminică, și neapărat să fie de la persoane care nu ne-au dezamăgit niciodată.

De ce nu se spală vinerea, conform unei vechi superstiții. Ce spune, de fapt, preotul

Conform acelorași surse, nu este bine să dați bani nimănui în zilele de luni, în prima zi a lunii și în prima zi din an. Altfel veți fi sortit să dați bani tot timpul sau se mai spune că vă dați norocul.

O altă superstiție spune că este bine să aduni monedele mici într-un borcan sau într-un recipient, pe care este bine să-l păstrezi în bucătărie. 

Rusalii 2024. Tradiții și obiceiuri în România. De ce se spală oamenii pe picioare în această zi

De asemenea,  pentru a atrage prosperitatea financiară în viața noastră este bine să purtăm în portofel o bancnotă de 5 lei sau 5 euro. Această bancnotă trebuie să fie împachetată astfel încât să aibă formă de piramidă sau de triunghi.

Alte superstiții pentru atragerea banilor

O altă superstiție spune că niciodată nu este bine să dăruiți unui prieten un portofel gol. Acesta trebuie să conțină fie o bancnotă, fie un bănuț. Dacă, însă, primiți un portofel gol, este bine să puneți voi un bănuț sau o bancnotă în el.

De ziua nașterii este bine să aveți bani în buzunare, și ideal ar fi să inaugurați o pușculiță, în care să începeți să puneți bani, scrie Almanah Online.

Mai multe articole despre:
superstiții arte divinatorii numerolog astrolog