MENIU

Les Stroud, creatorul "Survivorman", filmează în România

Creatorul celebrei serii "Survivorman", difuzată de canalul Discovery,canadianul Les Stroud se află în România. Acesta va realiza o serie de filme în Munţii Făgăraş, unde va încerca să supravieţuiască cu plante găsite pe munte şi să vâneze animale. Aventurierul canadian a fost primit de către autorităţile locale din Argeş.

”Survivorman” este un documentar pe care Les Stroud îl realizează de peste 15 ani, primul de acest gen. Emisiunea nu se desfăşoară după un scenariu pus la punct, ci pur şi simplu încercă să reproducă situaţii reale de supravieţuire.

"Ce ştiu este că voi petrece următoarele zile explorând, să văd exact care sunt provocările, dar ştiu că vor fi temperaturi scăzute noaptea, teren accidentat şi va trebui să găsesc mâncare.", a spus Les Stroud.

Les Stroud va intra în pielea unei persoane care tocmai s-a pierdut în drumeţie în România şi încearcă să supravieţuiască cum poate. Înainte de a se rătăci în sălbăticia Munilor Făgăraş, Les Stroud va sta 3 zile cu echipa Salvamont Argeş, pentru a se familiariza cu împrejurimile.

Salvamontiştii spun că atât căutările, cât şi filmările la documentar vor fi făcute inclusiv cu dronele.

Mai multe articole despre:
România video Survivorman Les Stroud