MENIU

Zece sportivi români, premiaţi pentru rezultatele din 2015

Zece sportivi români au fost premiați de Fundația Alexandrion pentru rezultatele remarcabile obținute în anul 2015.  

Cei 10 sportivi câştigători au fost selectaţi în urma rezultatelor obţinute atât în 2015, cât şi pe baza palmaresului internaţional dobândit în ultimii ani. Astfel, în seara Galei Trofeelor Alexandrion, au fost premiaţi Marian Drăgulescu (gimnastică), Elizabeta Samara (tenis de masă), Simona Halep (tenis de câmp), Horia Tecău (tenis de câmp), Anghel Iordănescu (fotbal), Tiberiu Dolniceanu (spadă), Ana Maria Brânză (scrimă), Cristina Neagu (handbal), Cristiana Stancu (arte marţiale) şi Andreea Chiţu (judo).

Gala Trofeelor Alexandrion, dedicate performanței în sport, a fost organizată la Hotelul Athenee Palace Hilton. Trofeele Alexandrion reprezintă, totodată, şi ocazia potrivită de a atrage atenţia asupra nevoilor uriaşe din acest domeniu, care impun o implicare constantă şi mai activă a statului, dar şi a mediului privat.

"În urma dezbaterii pe care am organizat-o în ziua precedentă Galei, prin care am reunit la aceeaşi masă autorităţi şi sportivi, am primit încă o dată confirmarea faptului că sportul este un domeniu cu extrem de multe provocări şi nevoi, care are nevoie de susţinere. Atât statul are datoria de a sprijini performanţa sportivă, cât şi mediul privat şi ne bucurăm că noi, în această seară, am făcut primul pas în acest sens", a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup România.

Mai multe articole despre:
premii performanţe sportivi români