MENIU

VLAD CHIRICHEŞ, scene incredibile după o BEŢIE în BUCUREŞTI

Chiricheş, după o noapte lungă

VLAD CHIRICHES a primit cateva zile libere de la Tottenham si a profitat la maximum de ele: a revenit in Bucuresti, unde a petrecut intr-un club alaturi de cativa din fostii sai colegi de la Steaua.

VLAD CHIRICHES a avut insa mari probleme dimineata, cand a parasit localul: din cauza ametelii s-a sprijinit de zidurile clubului, iar la un moment dat a cazut in zapada.

Presa britanica l-a atacat dur pe VLAD CHIRICHES pentru betia de la Bucuresti.

"Vlad, betivul!", a titrat publicatia Daily Mail in articolul care prezinta imaginile incredibile surprinse de Pro TV dupa seara in club petrecuta de Chiriches.

"Chiriches joaca precum un roman, dar bea precum un englez", mai scrie sursa citata.

Imaginile cu VLAD CHIRICHES au facut rapid inconjurul lumii si au ajuns in publicatii din Spania, Olanda si Portugalia.

"Fotbalistul nu mai putea sta nici macar in picioare si a starnit rasete", a scris si El Mundo Deportivo.

La petrecere au mai participat stelistii Florin Gardos, Lukasz Szukala, Daniel Georgievski, Cristi Tanase, Mihai Radut, Cornel Rapa, Alexandru Chipciu si Mihai Pintilii, totul sub ochii managerului general al campioanei, Mihai Stoica.

"Vineri seara a fost seara NOASTRA... asa cum am fost impreuna la lupta, am fost si la distractie... iar noi chiar stim sa ne distram. Cu Chiri, cu Florin Gardos, cu Lukasz Szukala, cu Daniel Georgievski, cu Tase, cu Radut, cu Chipciu, cu Rapa, cu Pinti, sotii, prietene, prieteni... FAMILIE. La ce vant batea si cum se aluneca spre dimineata cand am plecat, si statuile se impleticeau, deci MAI LASATI-NE IN PACE!!! Sau nu ne lasati, oricum nu ne intereseaza...", a scris Mihai Stoica pe Facebook.