MENIU

Marius Vizer, preşedintele FI de Judo: "În sport, trebuie investit pe baza unei strategii"

Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, a comentat pe scurt într-o intervenţie telefonică la emisiunea JOCURI DE PUTERE, de ce nu avem suficienţi bani în sporturi.

Marius Vizer consideră că inclusiv situaţiile de criză politică şi socială îşi pun amprenta asupra sportului. 

"Cunosc problematica sporturilor de la toate nivelurile. Trebuie o strategie naţională pentru sport, iar Ministerul Sportului să colaboreze cu forul. Eu cred că monopolul nu este benefic niciunei societăţi. 

Să îl invitaţi şi pe domnul Ţiriac care a construit şi lăsat ceva în urmă, care este un brand marcant în lumea sportului.

Sunt convins că destinul sportului depinde de nivelul economic şi de strategiile naţionale. Situaţia de criză politică şi socială îşi pun amprenta şi asupra sportului.

În sport, trebuie investit pe baza unei strategii, viziuni şi pe urmă o sinergie a celor care conduc instituţiile responsabile. În acelaşi timp, performanţele trebuie să aducă vizibilitate şi rezultate. Dacă ai rezultate poţi să ai marketing şi să generezi bani. Nu putem sta mereu cu mâna întinsă către Guvern. Liderii care conduc sporturile trebuie să fie capabili să genereze bani pentru sport", a spus Vizer la Realitatea TV. 

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Marius Vizer