MENIU

VIDEO | FCSB vrea toate punctele din derby! Toni Petrea: ”Suntem cu dorinţă de a câştiga!”

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a prefațat derby-ul cu CSU Craiova.

Roș-albaștrii și oltenii se întâlnesc în Bănie vineri, 18 decembrie, de la ora 20:30. În acest moment ”juveții” sunt lideri în Liga 1, iar bucureștenii ocupă poziția secundă.

FCSB a întrerupt seria de victorii consecutive în campionat, însă Toni Petrea anunță că elevii săi au trecut peste înfrângerea cu CFR și sunt motivați pentru a obține cele 3 puncte.

”Urmează o partidă dificilă, cu un adversar bun, cu un moral bun. Noi venim după această înfrângere nemeritată de la Cluj. Însă cred că am trecut peste acest moment şi suntem pregătiţi pentru a trata meciul de mâine seară foarte serios. Suntem concentraţi şi cu dorinţă de a câştiga. Şi etapa trecută am avut probleme cu jucătorii suspendaţi.

Trebuie să găsim variante. Sper ca cel care va intra în locul lui George Miron să facă un joc foarte bun. Nu vreau să discut pe tema arbitrajului, nu vreau să fac nicio referire la ce s-a întâmplat la Cluj. Am convingerea că cel care va oficia mâine va face un meci foarte bun.” – Toni Petrea, antrenor FCSB.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
fcsb toni petrea csu craiova liga 1