MENIU

Veşti noi despre Michael Schumacher: "Din păcate, nu sunt bune"

Veştile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher "nu sunt bune", a anunţat recent Luca di Montezemolo, fostul președinte al Ferrari.

Multiplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher primeşte încă tratament intensiv şi îngrijiri de specialitate la locuinţa sa din Elveţia. Recent însă, Luca di Montezemolo a anunţat că veştile despre Schumacher "din păcate, nu sunt bune", relatează Eurosport.

"Viaţa este ciudată. El a fost un pilot fantastic şi nu a avut decât un accident la Ferrari, în anul 1999", a spus acesta, fără a oferi, totuşi, mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a fostului pilot german de F1.

În decembrie 2015, s-au împlinit doi ani de la gravul accident de schi suferit de Michael Schumacher.

În decembrie 2013, sportivul, în vârstă de 46 ani, s-a lovit cu capul de o stâncă, după ce s-a aventurat într-o zonă din afara pistei, în stațiunea Meribel din Alpii francezi. În urma loviturii, extrem de puternice, casca de protecție pe care o purta s-a rupt în două. Ancheta deschisă de poliția franceză pentru stabilirea cauzelor accidentului a fost ulterior clasată.

Imediat după accident, fostul campion a fost transportat la un spital din Grenoble (Franța), fiind plasat în comă indusă și supus la trei intervenții chirurgicale. El a rămas în comă timp de mai multe luni, fiind mutat ulterior într-o clinică din Lausanne, în iunie 2014, iar apoi la locuința sa din Elveția, câteva luni mai târziu, unde își continuă recuperarea și în prezent, potrivit Agerpres.