MENIU

Dezvăluire BOMBĂ despre GICĂ POPESCU. VESTEA care va revolta TOATĂ ROMÂNIA

Gică Popescu

Gică Popescu ar fi urmat să reprezinte FRF la Congresul UEFA ce va avea loc în Kazahstan, pe 27 martie 2014, conform unei înştiinţări pe care Mircea Sandu o făcuse pe adresa forului mondial încă din ianuarie! Popescu nu doar că nu a câştigat alegereile pentru şefia FRF, dar nici măcar nu a mai candidat după ce a fost arestat ăn DOSARUL TRANSFERURILOR.

FRF a trimis la UEFA, pe 24 ianuarie 2014, un formular completat cu trei nume, aşa cum solicitase forul de la Nyon, care vor reprezenta foorul român, pe 27 martie 2014 la Congresul UEFA ce va avea loc în Kazahstan, la Astana. Cele trei persoane nominalizate erau, cu titulatura care le-a fost atribuită de FRF, "Gheorghe Popescu, candidat preşedinţie FRF", "Adalbert Kassai, secretar general al FRF" şi "Octavian Goga, vicepreşedinte FRF", anunţă Fanatik.

Astfel, cu aproape două luni înaintea alegerilor, FRF a trimis un document oficial la UEFA în care anunţă că va fi reprezentată de "preşedintele" Gică Popescu la Congresul din 27 martie!

Gică Popescu nu a mai apucat să fie la Casa Fotbalului pe 5 martie pentru a participa la alegeri, pentru că pe 4 s-a produs seismul din Dosarul Transferurilor şi a primit pedeapsa cu trei ani de executare.

FRF nu va rămâne fără reprezentanţi la Congresul UEFA din 27 martie de la Astana. Cei trei oameni care vor reprezenta fotbalul românesc vor fi noul preşedinte Răzvan Burleanu, noul secretar general Gheorghe Chivorchian şi vechiul vicepreşedinte Octavian Goga.