MENIU

Veste ORIBILĂ pentru Steaua cu o zi înainte să devină campioană

Laurenţiu Reghecampf

Comisia de Disciplină a FRF a decis, luni, suspendarea pentru două meciuri a peluzelor Stadionului "Ilie Oană" ca urmare a incidentelor de la meciul Petrolul - Steaua, în timp ce campioana României a primit o penalitate financiară de 60.000 de lei, informează lpf.ro.

Totodată, Petrolul Ploieşti a primit o penalitate financiară de 30.000 de lei.

Jucătorul Romario Pires (Petrolul) a fost suspendat pentru patru jocuri şi a primit o penalitate de 6.000 de lei, în timp ce portarul Peterson Pecanha a fost suspendat pentru două meciuri şi penalizat cu 3.000 de lei.

Directorul sportiv al FC Petrolul, Cristi Vlad, şi antrenorul de portari al FC Steaua, Florin Tene, au primit avertisment.
Jucătorul Bogdan Mitrea (FC Viitorul), eliminat în meciul cu Oţelul Galaţi, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

Antrenorul secund al CS Concordia Chiajna, Bogdan Andone, a fost suspendat pentru trei jocuri şi penalizat cu 6.800 de lei.

Formaţia Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu deţinătoarea titlului, Steaua, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I.

La finalul meciului, între jucători ai celor două echipe a izbucnit un conflict, în urma căruia fotbalistul grupării prahovene Romario Pires a primit cartonaş roşu.

Incidente au avut loc şi în tribune, galeria Stelei rupând mai multe scaune şi aruncându-le către fanii Petrolului. Suporterii stelişti au rupt şi un gard.

Mai multe articole despre:
Steaua amendă Petrolul Ploieşti