MENIU

Verdictul dat de autoritățile norvegiene cu privire la deplasarea în România! Nordicii au probleme de efectiv din cauza COVID-19

Norvegienii au probleme înaintea meciului cu România, deoarece lotul care urma să facă deplasarea la București a fost lovit de focarul cu coronavirus!

Veste proastă pentru reprezentativa Norvegiei înainte de meciul cu România, programat mâine seară, de la ora 21:45. Autoritățile de la Oslo au decis deocamdată să anuleze părăsirea tării de către delegația nordică, din cauza cazurilor de COVID-19 din rândul echipei.

Înaintea confruntării cu reprezentativa tricoloră, norvegienii mai au doar 18 jucători de câmp și un portar, valizi pentru deplasarea la București, iar în aceste momente se așteaptă o decizie a autorităților scandinave, în legătură cu deplasarea acestora în România.

“Delegația Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România, urmând să aterizeze în această după-amiază la București. Autoritățile naționale din țara nordică au decis însă să nu permită ieșirea jucătorilor și staff-ului din țară, în contextul situației influențate de pandemia COVID la lotul norvegian, a anunțat federația de la Oslo.

Zborul lor de astăzi a fost anulat, delegația rămâne în țară și așteaptă o nouă evaluare a situației din partea autorităților, fiind în contact permanent și cu UEFA.

În aceste condiții, conferința de presă și antrenamentul oficial ale Norvegiei, programate azi, la Arena Națională din București, se anulează!”, s-a arătat în comunciatul celor de la FRF.ro.

Președintele federației norvegiene, Terje Svendsen, a oferit și el câteva detalii despre situația naționalei Norvegiei și în continuare așteaptă noi ordine din partea autorităților, dar și din partea celor de la UEFA.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
romania norvegia covid-19 frf uefa liga natiunilor