MENIU

Unde-s doi puterea creşte? Simona Halep va avea doi antrenori la Wimbledon

Simona Halep va avea o "bancă tehnică" extinsă la turneul de la Wimbledon, mai bine zis, va beneficia de serviciile a doi antrenori. Managerul numărului 3 WTA, Virginia Ruzici, a anunţat, oficial, că de pregătirea româncei se vor ocupa atât Darren Cahill cât şi Daniel Dobre.

"Simona Halep va fi însoţită, la Wimbledon, de Darren Cahill şi Daniel Dobre", a anunţat Virginia Ruzici prin intermediul unui comunicat, citat de ProSport.

Cei doi tehnicieni se află deja la Londra si lucrează cu Simona în vederea participarii cu şanse sporite, sperăm, la marele turneu din capitala Regatului Unit.

Săptămâna trecută, Halep a renuntat la antrenorul ei din prima jumatate a sezonului. Victor Ionita a fost concediat după eliminarea sportivei noastre în sferturile de finala ale turneului de la Birmingham.

Ionita a revenit deja in Romania, iar Daniel Dobre, cel care a mai colaborat cu Simona Halep şi la Turneul Campioanelor, în toamna anului trecut, a luat avionul către Londra.

Acolo se află şi australianul Cahill, cel care o pregateste pe Halep în cadrul programului Adidas Player Development. Abia după Wimbledon, Simona Halep va lua, probabil, decizia definitivă în privinţa tehnicianului cu care va lucra în restul sezonului şi poate şi anul viitor.