MENIU

Un fost rugbist de la Dinamo şi iubita lui, trimişi în judecată pentru trafic de droguri

Un fost rugbist de la Dinamo şi iubita acestuia au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri. Cei doi se află în arest.

Teodor Borş, fost rugbist la Dinamo, şi iubita lui, Mădălina Georgiana Câtu, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri. De asemenea, Tribunalul Constanţa a decis menţinerea lor în arest, scrie presa locală.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BBCO), sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, au organizat şi executat, în august 2015, o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri, având ca obiect punerea în executare a cinci mandate de percheziţii domiciliare şi a trei mandate de aducere.

Acţiunea a vizat patru persoane din municipiul Bucureşti, care în perioada mai - august 2015 s-au implicat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în Constanţa şi Bucureşti.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate 17.950 lei, 70 grame de canabis, precum şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul drogurilor.

Ulterior, două persoane au fost propuse spre arestare, fiind vorba despre rugbistul Teodor Borş şi iubita lui, Mădălina Georgiana Câtu. Ei au fost arestaţi preventiv pe 21 august 2015.

Teodor Borş a făcut parte din lotul național U18 participant la Campionatul European în 2010. Deși a fost inițial în vederile echipei U23 pentru meciul cu England Counties din iunie 2015, el nu s-a prezentat la convocare și a fost înlocuit cu un alt jucător, potrivit Federaţiei Române de Rugby.

Borș a fost component al secției de rugby a CS Dinamo București în perioada 2012-2015, contractul său expirând la data de 10 august.