MENIU

Un fost jucător de fotbal s-a sinucis în închisoare

Fostul jucător al echipei de fotbal american New England Patriots, Aaron Hernandez, s-a sinucis în închisoare în Massachusetts, unde a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru omor. 

Departamentul de corecţie a anunţat că Aaron Hernandez, 27 de ani, a fost găsit spânzurat în celula sa, la ora 3 dimineaţa. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital unde i s-au făcut toate manevrele de resuscitare, însă fără succes. 

Poliţiştii au început o anchetă cu privire la sinuciderea din închisoare. 

Aaron Hernandez a fost găsit vinovat în 2015, pentru uciderea cu premeditare a lui Odin Lloyd (27 de ani), care era prietenul logodnicei sale, Shayanna Jenknis.

Lloyd, care era jucător semiprofesionist de fotbal american, a fost împuşcat cu şase gloanţe. Victima a fost găsită într-o groapă aflată în vecinătatea casei lui Hernandez, în iunie 2013.

Apărătorii lui Hernandez au susţinut că fostul jucător nu avea motive să-l ucidă pe Lloyd, deoarece tocmai semnase o prelungire a contractului, care i-ar fi adus 40 de milioane de dolari.

Martorul cheie al acuzării a fost logodnica lui Hernandez, care în schimbul imunităţii a depus mărturie. Ea a dezvăluit că în noaptea în care a fost descoperit trupul lui Lloyd, însă înainte să afle că este mort, Hernandez a sunat-o de la o secţie de poliţie şi i-a cerut să îi dea nişte bani lui Ernest Wallace, unul dintre ceilalţi doi bărbaţi acuzaţi de crimă.

Mai multe articole despre:
închisoare sinucidere Aaron Hernandez