MENIU

Un fost coleg cu Marica la Stuttgart vine la Steaua. Transferul făcut de Becali

<p>Gigi Becali </p>

Cum varianta Budescu a picat, a fost propus Stelei Timo Gebhart, un jucător cu un CV excelent pentru Liga 1. În acest moment, germanul este în pline negocieri cu șefii campioanei României, la reședința lui Gigi Becali.

În vârstă de 26 de ani, acesta a fost coleg cu Ciprian Marica la VfB Stuttgart și poate fi noul coordonator al roș-albaștrilor.

Timo Gebhart, cu o cotă de piață de 200.000 de euro, aparține de FC Nurnberg, care l-a trimis însă la echipa a doua, pe finalul sezonului trecut.

"Îl cunosc personal pe Gebhart, suntem chiar amici. Știu că este în București acum și că este în discuții cu cei de la Steaua, dar nu știu mai multe. Avem un prieten comun, care mi-a spus că este în negocieri cu cei de la Steaua.

A fost un mare talent, dar în ultima perioadă a avut probleme cu accidentările, care l-au ținut departe de gazon. Știu că este jucătorul celor de la Nurnberg, dar a avut o accidentare care l-a ținut departe de gazon. Talent are, dar depinde numai de el." a spus Maxim, scrie digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali transfer