MENIU

TRAGEDIE ÎN SPORT. Un arbitru A MURIT pe teren

<p>DOLIU &Icirc;N SPORT</p>

Tragedie imensa in sportul din Republica Moldova: un arbitru de baschet a murit in timpul unui meci din Divizia Nationala.

Veaceslav Frolov, in varsta de 61 de ani, a fost delegat sa conduca intalnirea dintre Ceadir Baschet si Gama Cahul. In sfertul trei al partidei, la scorul de 47-45, Frolov s-a prabusit pe parchet sub privirile ingrozite ale celor prezenti in sala.

"Era o faza de atac, iar Veaceslav Frolov se afla sub panou. A facut cativa pasi in lateral, dupa care a cazut. Initial, cei prezenti au crezut ca a alunecat. Cand am vazut ca e grav, medicii au fost alertati, dar manevrele de resuscitare nu au avut efect. Este o veste cutremurtoare. Veaceslav Frolov nu avea probleme de sanatate. Chiar ieri (sambata - n.red.) el a arbitrat un meci la Chisinau, intre Politeh si Soroca. Nimic nu ii anunta sfarsitul tragic", a declarat directorul sportiv al Federatiei Moldovenesti de Baschet pentru rnews.ro.

Meciul a fost oprit dupa decesul arbitrului iar cele doua echipe au convenit ca rezultatul inregistrat in acel moment pe tabela de marcaj sa ramana final.