MENIU

Surpriză la naționala României! Cine poate fi noul selecționer

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichiță, a dezvăluit că pe lista scurtă de selecționeri ai României poate să apară și numele lui Mircea Lucescu.

“Nu am început nicio discuție cu vreun posibil selecționer. Nu am avut timp. De astăzi încep discuțiile între noi și sperăm ca până luni să avem deja un nume pentru postul de antrenor al echipei naționale. Acele nume care s-au vehiculat în presă sunt variante pentru noi, poate să apară și varianta Mircea Lucescu.

Singuri ne-am băgat în această situație, dar să privim cu încredere spre luna martie și din această stare de supărare să trecem spre exsuberanță în martie.

Suntem mulțumiți de tragerea la sorți. E bine pentru că primul meci este extrem de important, în Islanda, trebuie să ținem cont de condițiile speciale de acolo. Cred că nu vom avea probleme. E forate important să jucăm pe un teren bun contra lor", a explicat Mihai Stoichiță.

Antrenorul Cosmin Contra și FRF au încheiat colaborarea după ce tricolorii nu au reușit calificarea directă la Campionatul European din 2020, iar naționala României nu are acum niciun selecționer.